Ik geloof dat elke mens de mogelijkheden in zich heeft om te herstellen, te helen en te groeien. Van begrijpen naar bewustwording naar verandering...

Coaching

Zoek je naar meer balans in je dagelijks leven, in je werk? Ik luister actief naar jouw persoonlijk verhaal en samen zoeken we naar heldere oplossingen.

Een coach is positief en ondersteunend. Zo kan je de doelen die je jezelf hebt gesteld makkelijker bereiken. Ik kan je helpen bij:

  • het krijgen van meer zelfvertrouwen
  • assertiever worden
  • overwinnen van faalangst
  • leren omgaan met stress en spanningen
  • een betere work-life balans
  • meer plezier in je werk vinden
  • je relatie met anderen verbeteren
  • groeien op je werk

Soms is het voldoende om te coachen met het oog op de toekomst. Soms is het nodig om die rugzak van het verleden toch nader te bekijken...

Therapeutische coaching

Deze vorm van coachen gaat dieper en sluit meer aan bij bepaalde therapievormen.  Het is bedoeld is voor mensen met draag/veerkracht, maar graag in gesprek gaan over wat hen dwarszit.

Ik bied je ondersteuning bij: 

- traumaverwerking

- faalangst

- gevoelloosheid

- hechtingsstoornis

- innerlijke conflicten

- laag zelfbeeld

- psychosomatische klachten

- stress

- verlatingsangst

- verdriet

- ...

We gaan aan de slag met verschillende methodes, o.a.:

  • Gesprekstherapie: Via gesprek deel je jouw ervaring. Ik stel verdiepende vragen en geef feedback. Hierdoor krijg je inzicht in jezelf en de situaties waar je in zit. Gesprekstherapie is meer dan praten alleen. Ik help je bij het uiten en verwerken van emoties, bij het analyseren van je gedachten en bij het aanleren van nieuwe vaardigheden.
  • Lichaamsgerichte therapie: je lichaam geeft vaak duidelijke signalen. Door echt te gaan luisteren naar je lichaam ontdek je wat je echt voelt en wat jij nodig hebt. Door beweging, ademhaling en expressie geef je ruimte aan je gevoel en hef je blokkades op.

 

Spirituele coaching

Ben je op jouw pad van groeien in bewustzijn? Zoek je naar jouw missie hier op aarde? Als spirituele coach help ik je contact te maken met wie je écht bent. Ik werk met je mee om je leven te veranderen / regisseren / navigeren, je verlangens bloot te leggen, stappen naar je doelen te zetten, je dromen te bereiken, beperkende overtuigingen te doorbreken.

 

Het leven brengt je hoogtes en laagtes. Soms wil je weten waarom dingen gebeuren. Soms vraag je je af wie je vanbinnen écht bent. 

Een analyse van jouw persoonlijkheid en ziel brengt licht op deze vragen. Je ontdekt de deugden en ondeugden, die je tegenkomt in jouw leven. Waar sta je vandaag en waar dien je naartoe te groeien? Wat is jouw Zielepad?

 

De analyse is gebaseerd op de nieuwe psychologie, aangereikt door meester Djhwal Khul en is gebaseerd op de kennis van de 7 Kosmische Stralen en de Esoterische Astrologie. 

Elk mens wordt geboren met bepaalde eigenschappen, uitdagingen, talenten, afhankelijk van de 7 Kosmische stralen die aan de basis liggen van zijn incarnatie.